Øpas

Hvad er Ø-passet?

Med Ø-passet får du en præsentation af 37 øer i Danmark, og samtidig kan du samle mærker – silhuetter – af de danske øer. På færgen eller hos Lyø Købmandsgaard finder du en plade med en speciel pen. Med denne gnider du mærket – silhuetten af øen – over i passet, idet du lægger papirsiden oven på silhuetten og gnider forsigtigt med pennen. Du kan således samle mærker fra det danske ørige og konkurrere med din familie og venner om, hvem der har besøgt flest øer og samlet flest mærker.

Det finder du i Ø-passet

Ø-passet præsenterer hver ø med et kort, færgeruten, sejlafstand og sejl­tid, antal beboere og øens størrelse samt en QR-kode. Den kan du scanne med din mobil, så du får direkte adgang til øens hjemmeside med bl.a. tu­ristinformationer, eller du kan taste hjemmesideadressen ind. Ø-præsentationen har også en beskrivelse af, hvad der kan ses og opleves på øen.

Læse mere om ø-passet

Klik ind på www.oepas.dk og læs mere om ø-passet samt  en præsentation af de 37 øer og de herlige oplevelser på disse. Du kan også her bestille ø-passet og få det tilsendt til din adresse.

Øpasset sælges også på Lyø Købmandsgaard