Medicinsk øvagt

Til beboer på Lyø og turister

Ordningen hedder ”Medicinsk Ø Vagt” og skal gøre det muligt at få udleveret medicin ved akut behov. Den financeres af FMK.

Det er vigtigt at bemærke at ”Medicinsk Ø Vagt” ikke er en erstatning for Lægevagt Fyn eller de praktiserende læger, men udelukkende en frivillig mulighed for at få akut medicin. Når der ikke er andre løsninger eller hvis det haster. Det kan f.eks. være hvis en person er kommet til skade. Eller hvis noget medicin er blevet væk eller ikke er kommet frem som forventet.

Således bruger du ”Medicinsk Ø Vagt”

  1. Hvis du er syg eller kommet til skade skal du kontakte egen læge eller Lægevagt Fyn på telefon: 7011 0707 
  2. Hvis lægen anbefaler en medicinsk behandling og hvis det ikke er muligt at skaffe denne medicin, kan man så så vælge at kontakte ”Medicinsk Ø Vagt” på Telefon: 7020 1875 Telefon betjenes hverdage fra klokken 1500 – 0800 weekender og helligdage døgnet rundt
  3. Her vil du komme i kontakt med læge Lars Kensmark der vil vurdere situationen og sørge for udlevering af medicin fra medicin-depotet hvis dette findes korrekt og forsvarligt.

Dette er mit håb at ordningen vil opfylde det behov der længe har været formuleret, og at vi sammen kan rette den til så den fungerer bedst muligt.

Venlig hilsen

Læge Lars Kensmark